PEP / Nieuws

PEP-certificaat na twee jaar Corona

47 deelnemers hebben PEP met succes afgerond!

Na twee jaar online lezingen, digitale casusbesprekingen, workshops met mondkapjes en rondleidingen op 1.5 meter afstand hebben 47 deelnemers hun beroepservaringperiode bij PEP afgerond!

Het was een bijzondere periode door de Covid-19 pandemie, dus PEP was blij dat de uitreiking van de certificaten voor deze groep deelnemers live kon plaatsvinden op 18 februari 2022. Een spetterende uitreiking had deze groep immers wel verdiend! Helaas hadden de deelnemers wederom pech; de certificaatuitreiking stond precies gepland op de dag waarop storm Eunice over het land raasde… Het hele programma hebben we af moeten blazen en de certificaten zijn per post verstuurd.

Op vrijdag 25 maart hebben alle geslaagden elkaar daarom toch weer live kunnen zien in Rotterdam om hun PEP-periode feestelijk af te sluiten. Deelnemers en mentoren hebben de kunstcollectie in het Depot Museum Boijmans Van Beuningen gezien, en kreeg een kijkje achter de schermen van het Depot of een tour door het Museumpark. We sloten de middag af met een borrel in het Kunsthalcafé, waar Julietta Zanders (dagelijkse leiding PEP) en Gerrit Schilder (vakcoördinator PEP) de geslaagden hebben toegesproken en persoonlijk gefeliciteerd.
Nogmaals van harte gefeliciteerd namens het hele PEP-team! Dank aan de inzet van zowel deelnemers als mentoren en een mooie toekomst als ruimtelijk ontwerper gewenst.