PEP / Nieuws

PEP start 1x per jaar

Tot nu toe startte het programma van PEP altijd twee keer per jaar. Per 2024 stapt PEP over op academische jaren en zal het programma steeds starten in september; niet meer in januari.

PEP heeft de laatste periode gewerkt aan het updaten van het PEP-curriculum. Deelnemers doorlopen het programma in chronologische volgorde; niet meer in willekeurige blokken. Hierdoor zijn de groepen kleiner geworden, terwijl sterke groepsvorming met een groot netwerk belangrijk is voor de deelnemers in het PEP-programma en voor het alumni-netwerk. Daarbij heeft PEP de ervaring dat er in januari minder aanmeldingen zijn dan in september.

Vanaf 2024 stapt PEP over op academische jaren en zal het programma steeds starten in september; niet meer in januari. Dit betekent dat de aanmeldingen ieder jaar vóór 1 juli zullen moeten plaatsvinden. Voor de start in september 2023 loopt de aanmelding dus tot 1 juli 2023.

De contracten en facturen blijven per half jaar verzonden worden, omdat dit flexibiliteit geeft voor de mentoren en de deelnemers.

Graag zien we de nieuwe lichting jonge ontwerpers weer bij PEP, spread the news!