Actueel / Nieuws

Ervaar meer grip op je projecten

Branded content - Automatiseer alles rondom je projecten en til je projectmanagement naar een hoger niveau met modulaire software voor administratie en processen. Kies je voor automatisering binnen je projectmanagement, dan kies je ook voor tijdsbesparing en meer inzicht in budgetten. Maak met jouw architectenbureau betere beslissingen en behoud de controle over je projecten.

Vooruitkijken door inzicht
Je start met een nieuw project voor een opdrachtgever en weet precies waar je aan toe bent op het gebied van uren, budget en capaciteit. Klinkt als de omgekeerde wereld? Niet als je een gestroomlijnde projectadministratie hebt dankzij online projectmanagement. Je hebt als architect inzicht in afgeronde projecten als basis voor offertes en maakt een goede inschatting van daadwerkelijke uren. Met deze informatie plan jij resources in en blijf je binnen de capaciteit. Ook rond je projecten binnen het beoogde project af. Vergroot de grip op je projecten en breng rust in je team.

Behaal je doelen
In je projectadministratie houd je alles bij: taken, uren, budget, planning en facturen. Met Yoobi heb je alle informatie bij de hand en staat het overzichtelijk op 1 plek. Met het automatiseren en stroomlijnen van dit proces maak je projecten beheersbaar. Grote kans dat jij vanaf nu alle doelen haalt binnen de geplande tijd én het budget. Data staat veilig online en is toegankelijk via de desktop of app. Je maakt betere beslissingen en zorgt dat medewerkers binnen het architectenbureau samenwerken op een manier die bijna vanzelf gaat. De productiviteit én de werksfeer gaan omhoog.

Geautomatiseerde projectadministratie
Geef de aandacht aan je projecten die ze verdienen en zorg voor overzicht voor je medewerkers. Je projecten hebben een reeks taken die leiden tot een doel. Voor je opdrachtgevers en voor jezelf wil je de afgesproken doelen halen. Tijd, mensen en middelen zijn bepalend voor de uitvoering. Net als een goed projectmanagement op basis van geautomatiseerde projectadministratie. Projecturen registreren gaat snel een eenvoudig en met inzichten uit je afgeronde projecten maak je altijd de juiste beslissingen. Kies ook voor een flexibele oplossing die aansluit op de behoeften van jouw architectenbureau. Begin met urenregistratie en projectmanagement en breidt later uit.

Schaalbare software voor architecten

Yoobi is een totaaloplossing voor projectmanagement, urenregistratie, facturatie en meer. Projectmanagement is een belangrijk onderdeel van jouw dienstverlening als architect. Daarom wil je dit goed op orde hebben. Kies je voor de software van Yoobi, dan kies je alleen de modules die je nodig hebt. Groeit jouw architectenbureau? Dan groeit Yoobi mee in modules en gebruikers. Flexibele software, uitstekende service!

Benieuwd hoe Yoobi jouw architectenbureau helpt bij het optimaliseren van processen? Vraag direct aan demo aan.